Două știri pozitive pentru CFR: Alibec și Omrani, gata de joc!

by admin

Dan Petrescu primeşte o serie de veşti bune cu puţin timp înaintea meciului cu Randers, programat joi seară, în etapa a doua a grupelor Conference League. Accidentaţii Denis Alibec şi Billel Omrani s-au pregătit alături de echipă în această săptămână şi au şanse mari să se afle pe teren în partida din Gruia. 

Criza atacanţilor de la campioana ultimelor patru sezoane e aproape să ia sfârşit. Dacă Gabriel Debeljuh e în continuare accidentat şi nu se va afla pe teren în meciul cu Randers, ştirile pozitive vin dinspre Denis Alibec şi Billel Omrani. Ambii au trecut peste problemele de sănătate pe care le aveau, au intrat în programul de pregătire încă de la startul acestei săptămâni şi au devenit soluţii viabile pentru SuperDan.

Cel mai probabil, atât Alibec, cât şi Omrani vor începe meciul pe banca de rezerve şi vor fi trimişi pe teren în partea a doua, în funcţie de desfăşurarea partidei: “Sperăm ca Alibec să joace 30 de minute ori cu Randers, ori cu Mediaş. Orice meci e important, sperăm să se facă bine cât mai repede. El nu s-a accidentat aici, s-a accidentat la echipa naţională”, a anunţat Petrescu, într-o conferinţă de presă.

 În schimb, islandezul Runar Mar Sigurjonsson, o piesă importantă la mijlocul terenului, e în continuare indisponibil şi staff-ul medical al CFR-ului l-a anunţat pe Petrescu că acesta nu poate evolua împotriva danezilor.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza