Discuțiile din Coaliție privind comasarea alegerilor s-au soldat fără nici o concluzie

by Christian Suciu

Liderii coaliției nu au ajuns la un acord comun în cursul zilei de luni privind comasarea celor patru tipuri de alegeri ce urmează să se desfășoare în acest an. O nouă rundă a negocierilor între cele două partide ar urma să aibă loc vineri, în data de 16 februarie.

Cea de-a întâlnire dintre delegațiile lui Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu pe tema comasării alegerilor s-a desfășurat ieri la sediul guvernului însă partidele nu s-ar fi înțeles asupra unui calendar comun.

Principalul element pe care liderii coaliției nu au putut cădea de acord este candidatura comună la alegerile prezidențiale.

””Partidul Naţional Liberal nu poate să nu aibă un candidat la alegerile prezidenţiale, Partidul Naţional Liberal este un partid istoric, este partidul cu cea mai îndelungată istorie în politica europeană. (…) Nu sunt membru PSD. Sunt membru PNL şi voi susţine totdeauna un candidat din partea Partidului Naţional Liberal.” a declarat Nicolae Ciucă” în urma ședinței coaliției potrivit Agerpres.

În momentul de față, singura dată concretă din calendarul alegerilor este cea a alegerilor europarlamentare, stabilite la nivel european pe data de 9 iunie.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza