Dinamo îl împrumută pe Cătălin ITU de la CFR Cluj. Mutarea, confirmată de Iuliu Mureșan

by admin

Cătălin Itu (21 de ani) va fi împrumutat de CFR Cluj la Dinamo până la finalul sezonului, a anunţat, luni, directorul general Iuliu Mureşan. 

De trei ori campion al României cu CFR Cluj, Itu a fost folosit foarte des de Dan Petrescu în mandatele trecute pentru că era eligibil pentru regula Under 21, dar, cum în acest sezon acest lucru nu se va mai întâmpla, fostul fundaş dreapta al Generaţiei de Aur a decis că ar fi mai bine pentru mijlocaş să meargă la Dinamo, o echipă care-i poate oferi mult mai multe meciuri şi minute.

Mutarea a fost confirmată chiar de Iuliu Mureşan: “Itu Cătălin, de la CFR, vine împrumut. Eu am vrut să aduc numai jucători pe care îi cunosc şi pe care i-am văzut cu ochii mei, că n-a fost timp, în patru-cinci zile, de când s-au deblocat transferurile, să studiem jucători de afară, pe care nu-i cunosc. Şi, atunci, prefer să aduc jucători care au jucat în România sau care chiar i-am avut la CFR sau care au jucat la Dinamo şi aşa mai departe. Acesta a fost principiul pentru a scade riscul de greşeală”, a declarat Doctorul, pentru Fanatik.ro. 

Un milion de euro e cota de piaţă a lui Itu, care e şi internaţional de tineret.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza