Din 15 mai se deschid saloanele de înfrumusețare, cabinetele stomatologice şi muzeele!

by Oana Spiru

Președintele Klaus Iohannis a avut astăzi, 4 mai, o ședință la Palatul Cotroceni prin care a anunțat că starea de urgență va fi ridicată pe data de 15 mai, dar va intra în vigoare starea de alertă. De reținut este faptul că în localitățile carantinate nu se vor relaxa măsurile de restricție.

Klaus Iohannis a declarat că din 15 mai se vor redeschide saloanele de coafură,muzeele și cabinetele stomatologice. Totodată, Președintele a anunțat că se va putea ieși din localitate pentru probleme medicale, interes de serviciu și pentru activitate sportivă individuală.

„După 15 mai ne putem mișca în interiorul localității unde avem treabă. Deplasările să se facă atunci când sunt necesare. Relaxarea se va face pas cu pas și fiecare pas va dura 2 săptămâni. Următorul calup de relaxare va veni la începutul lunii iunie. Din 15 mai vom vea la dispoziție saloanele de îngrijire personală. De asemenea se vor redeschide cabinetele stomatologice și muzeele.

Deplasările vor fi restricționate pentru a pleca din localitate. Sunt câteva excepții. Este voie să se plece pentru probleme medicale, în interes de serviciu, pentru sport individual. Deci sporturile individuale vor fi permise. Rămâne restricția că sunt interzise întâlnirile cu mai mult de trei persoane”, a declarat Klaus Iohannis.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza