Din 11 septembrie, ora 11.00, la Prima TV. Un nou sezon al emisiunii Sănătate cu stil

by Cristina Mihaila

În fiecare sâmbătă, de la ora 11.00, la Prima TV revine Sănătate cu stil, o emisiune pentru toți cei care își doresc să își cultive un stil de viață sănătos. Luciana Indre, prezentatoarea emisiunii, aduce în prim-plan profesioniști din diverse domenii: de la medici specialişti în tratarea diferitelor boli şi afecţiuni, la esteticieni care prezintă tehnologii revoluționare, nutriționiști, precum și specialiști din industria beauty, traineri, psihologi etc. Lipsa activității fizice, stresul cotidian și alimentația nesănătoasă sunt principalele cauze de îmbolnăvire în țara noastră. Iar în lipsa educației pentru sănătate, obiceiurile proaste se transmit de la o generație la alta. În noul sezon al emisiunii telespectatorii vor afla cum beneficiile sportului ne pot schimba viața. Luciana Indre spune: „Cei care aleg mișcarea vor fi inspirație și îi vor ajuta și pe alții să aleagă calea corectă pentru minte și corp. Noi, punem preț pe sănătate, ei au prețul succesului iar sportul este medalia de aur a sănătății. Cei care aleg să trăiască sănătos vor urca în noul sezon pe podiumul emisiunii Sănătate cu stil.”


În prima emisiune a noului sezon, entorsele, rupturile de menisc sau de ligamente sunt cele mai frecvente afecțiuni pentru care ajungem la medicul ortoped. Ce opțiuni de tratament există aflăm dintr-un nou sezon Sănătate cu stil. Gazda emisiunii, Luciana Indre, ne spune și în ce constă și cum acționează masajul limfatic, iar dacă mai aveți câteva zile de concediu rămase, nu ar strica să vă pregătiți organismul pentru sezonul rece printr-o cură cu apele minerale de la Băile Govora. Un nou sezon Sănătate cu stil începe sâmbătă, de la ora 11.00, la Prima TV.

Prima TV face parte din Grupul Clever, dezvoltat de Adrian Tomșa. Grupul Clever este unul dintre cei mai importanți jucători din piața românească, cu un portofoliu care cuprinde 11 canale de televiziune (Prima TV, LOOKSPORT+, LOOKSPORT, LOOKSPORT 2, LOOKSPORT 3, LOOK 4K, PROFIT NEWS, AGRO TV, CINEMARATON, COMEDY EST, CINE EST), 6 site-uri (looksport.ro, lookplus.ro, lookmedica.ro, agro-tv.ro, profit.ro, primatv.ro, focusprimatv.ro și servuscluj.ro ) și platforma online PrimaPlay.ro. 

Te-ar putea interesa si

Comenteaza