Deficitul numărului de locuri în CREȘELE din Cluj-Napoca. Boc: “În decembrie mai terminăm o creșă de 90 de locuri. Atâtea creșe vom face până când vom scoate la reclamă locurile”

by Cezar Leizeriuc

Problema numărului de locuri în creșe persistă în municipiul Cluj-Napoca. Primarul Emil Boc a precizat că reprezentanții primariei au reușit să repartizeze 200 de locuri în creșele din Cluj-Napoca, iar până pe 15 octombrie vor mai fi repartizate încă 376 de locuri. De asemenea, o nouă creșă de 90 de locuri va fi construită până în luna decembrie.

“Am reușit să aducem cu colegii mei 576 de locuri. Deja 200 și ceva au fost repartizate, restul de 376 vor fi repartizate în 15 octombrie. În decembrie mai terminăm o creșă de 90 de locuri. Mai avem trei diverse faze în lucru și de aprobare. Repet. Atâtea creșe vom face până când vom scoate la reclamă că avem locuri în creșe și nu sunt clienți. Acolo vom ajunge. Nu mă opresc.

Am văzut că în preajma Clujului nu se fac sau se fac cu mare încetineală. Cu excepția Gilăului și al Floreștiului care au început să se miște. Parcă un pic Apahida, în Baciu 0. Nu o să aștept să facă alții și să mă rog de ei. O să facem noi câte sunt necesare. Avem în Dâmbul Rotund o identificare de teren, mai avem pe Câmpului o altă creșă. În Parcul Feroviarilor am aprobat indicatorii tehnico-economici. Pur și simplu nu ne oprim până nu închidem acest subiect pentru clujeni. (…) Între timp avem acest bonus ca sprijin pentru familii prin plata bonelor. Putem acorda un sprijin de până la 800 de lei pentru plata bonelor confom prevederilor legale. Nu e ușor, dar atât putem face legal, alte mijloace nu avem”, a declarat Emil Boc la Napoca Live.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza