Debut perfect pentru Edi Iordănescu la CFR Cluj! “Este munca jucătorilor şi a lui Dan Petrescu. Am făcut apel la orgoliul jucătorilor”

by Cristina Mihaila

Edi Iordănescu a debutat cu o victorie la CFR Cluj, 2-0 în deplasare cu Poli Iaşi, în etapa a 12-a din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+. Antrenorul campioanei României a declarat că un merit important îi aparţine fostului tehnician Dan Petrescu, iar automatismele impuse de către acesta vor fi greu de modificat. Iordănescu Jr. a subliniat că vrea să schimbe abordarea echipei privind atacurile poziţionale.

Sub conducerea noului antrenor Edi Iordănescu, CFR Cluj a dominat partida, raportul şuturilor pe poartă fiind 7-2 pentru oaspeţi.

“Este o victorie de necontestat, am avut un joc bun spre foarte bun. Îi felicit pe jucători, este munca lor şi a lui Dan Petrescu. Chiar dacă am încercat o abordat un pic diferită şi am încercat mai multă construcţie, prin posesie să punem stăpânire pe joc. Totuşi, n-am avut decât o zi jumătate la echipă şi am făcut apel la personalitatea jucătorilor, la orgoliul lor şi să reglăm anumite aspecte de joc. În mod special, am pus accent pe atacul poziţional”.

Vedeti rezumatul partidei pe looksport.ro.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza