Debeljuh a suferit o comoţie cerebrală în meciul cu Young Boys! “La spital, nu mai ştiam nimic din repriza a doua”

by Oana Spiru

Croatul Gabriel Debeljuh a înscris singurul gol pentru CFR Cluj în eşecul din deplasare cu Young Boys Berna, scor 1-2, în ultima rundă din Grupa H a Europa League. Spre finalul partidei, atacantul a suferit o comoţie cerebrală şi a ajuns la spital. Debeljuh a dezvăluit că nu-şi putea aminti nimic din ce s-a întâmplat în ultimele trei luni.

Gabriel Debeljuh putea să fie eroul CFR-ului în meciul de la Berna. Introdus pe teren în minutul 74, atacantul croat a înscris în minutul 84, iar clujenii erau calificaţi în primăvara Europa League. Dar elveţienii au întors scorul după o decizie controversată a arbitrului, care a acordat penalty pentru gazde în minutul 90.

În secvenţele de final ale meciului, Debeljuh a fost lovit cu genunchiul în cap de către unul dintre jucătorii adverşi, ajungând la spital cu o comoţie.

“Acum sunt bine, dar atunci nu mi-am amintit nimic din ce s-a întâmplat în ultimele 3 luni. N-am fost bine deloc. M-am trezit apoi la spital că nu mai ştiam nimic din repriza a doua şi de la finalul meciului. Dar acum sunt în regulă. A fost foarte ciudat. A fost foarte ciudat, dar acum îmi amintesc tot”, a spus Gabriel Debeljuh pentru ProSport.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza