Daniel David, despre cum arată viitorul Universității Babeș-Bolyai

by admin

Prima apariție publică în media a noului rector al Universitatea Babeș-Bolyai, Daniel David este la Servus, Cluj!

„În primul rând, UBB trebuie să fie Universitate clujeană care de dragul României joacă în Liga Europeană. Dacă ai această atitudine că joci după reguli europene și în liga europeană aduci un beneficiu tuturor. Studenții tăi se simt acasă și aici și oriunde în UE. Asigură această circulație a absolvenților.

A doua idee majoră se referă la principiul încrederii în colegi, în oameni, astfel încât să nu mai venim se sus în jos. Ne întrebăm colegii care este planul individualizat de carieră în următorii 2-3 ani și fiecare își face acest plan în funcție de etapa de vârstă la care se află.

Al treilea aspect important se referă la relația cu societatea.Noi trebuie să ne uităm în jurul nostru și să vedem că societatea este tot mai educată și sunt segmente în societate care au pretenția să contribuie la cunoaștere fără să facă parte din universitate. Dacă nu ești atent la aceste segmente vor inventa mini universități în jurul tău. Este mai bine să ai parteneriat cu aceste entități sociale”, povestește noul rector Ubb, Daniel David.

Puteți urmări întreaga emisiune mai jos:

http://<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fservuscluj.ro%2Fvideos%2F562023704399728%2F&show_text=1&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

Te-ar putea interesa si

Comenteaza