Dan Tarcea: “Din păcate USR/PLUS nu a înțeles care sunt prioritățile României. Guvernarea este o responsabilitate majoră de unde nu poți fugi la fiecare adiere de vânt”

by admin

După ce premierul Florin Cîțu l-a demis pe ministrul Justiției, Stelian Ion, precizând că acesta nu și-a impus proiectele, spiritele s-au încins între cele două partide. Vicepremierul Dan Barna a transmis pe Facebook că “Acesta nu mai este un guvern de coaliție! Florin Cîțu trebuie să plece!”.

După acest episod, viceprimarul Clujului, Dan Tarcea, și-a exprimat punctul de vedere cu privire la haosul creat din cadrul Guvernului.

“Din păcate USR/PLUS nu a înțeles care sunt prioritățile României. Nu înțeleg motivele pentru care se opun programului de modernizare a României și în special a zonelor rurale. Prin acest program se alocă bani pentru modernizarea satelor și comunelor, pentru a avea acces la asfalt, apă, gaze și canalizare.

Ministrul USR al Justiției azi a boicotat programul de dezvoltare a României. Decizia de remaniere este una corectă, nu s-a făcut pe criterii politice ci pe competențe.

Am convingerea că USR/PLUS va continua ce și-a asumat, guvernarea. Guvernarea este o responsabilitate majoră de unde nu poți fugi la fiecare adiere de vânt. Când dai de greu stai și îți asumi nu fugi ca un laș, stai și muncești din greu”, a transmis viceprimarul Clujului pe contul său de Facebook.

Te-ar putea interesa si

5 comentarii

Andrei 02/09/2021 - 10:15

Mie mi se pare ca PNL nu intelege guvernarea. Si programul curent, dar si cerintele USR (care nu sunt de ieri de azi, erau stiute) fac parte din ce inseamna a guverna. Una e o prioritate mai mare (alocarea de bani, etc), alta e mai putin prioritara in comparatie, dar ambele sunt importante. Vorbim de o coalitie, unde ar fi usor de zis: hai sa facem ce e critic acum si apoi facem si cealata chestie. Dar nu, PNL nu vrea sa colaboreze, nu vrea angajamente. Asa ca evident ca nu va mai fi o coalitie mult timp.

Raspunde
clujean 02/09/2021 - 18:02

Foarte corect ce scrii, domnule! PNL este dintotdeauna (ma refer desigur la ultimii 30 de ani) exact ca si PSD-ul. Cu absolut nimic mai bun! Aceeasi mentalitate “de gashca”. Acest nou PNDL este fix ca cele ale lui Dracnea, adica de fu.tut banii de catre clica primarilor de partid. Si desigur, aliati cu udemereii in a nu desfinnta SIIJ-ul, acea sinecura ordinara inventata de pesedei. Singurul partid din Romania care chiar vrea sa faca reforma e USR-PLUS. Si de aceea sar uliii pe ei, si din PSD, si din PNL si de la toate televiziunile de partid.

Raspunde
Alexandru 02/09/2021 - 12:30

Probabil ca firmele de casa ale PNL proaspat infiintate pentru a toca banii din marele program reincalzit de “scoaterea satului romanesc din noroi” stau in pole position, si nu mai au rabadare pentru a ataca ciolanul cu o foame de bani de neimaginat.

Astia din PNL isi imagineaza ca ii mai crede cineva ca sunt diferiti de PSD ? Daca ar trebui si ei sa salveze pe careva mai mare din partid imediat ar gasi sa dea si ei un OUG.

Raspunde
Andrei 11/09/2021 - 08:51

Firmele de casa, primariile PNL. Citu e in fata la congresul PNL pentru alegerea presedintelui de partid. Doar nu crede cineva ca suportul primit din teritoriu e gratis?! Planul cu dedicatie pentru suporteri si firmele lor de casa trebuie votat. Orban a fost realist si n-a promis marea cu sarea dar acum Citu a facut asta si trebuie sa livreze, cu orice cost, chiar si destabilizarea tarii, a leului, etc.

Raspunde
oana 10/09/2021 - 18:42

dle tarcea, si noua ni se pare ca va pupati french cu psd si in fata si in dos

Raspunde

Comenteaza