Dan Petrescu vrea să se întoarcă în Liga 1: “Mi-aș dori foarte mult să fiu singurul antrenor care câștigă campionatul cu trei echipe diferite”

by admin

Dan Petrescu este pregătit, deja, să revină în România, după mandatul din Turcia de la Kayserispor. Nu a rezistat prea mult acolo, iar acum tinde să se întoarcă în Liga 1. Rămâne de văzut şi la ce echipă o va face, ţinând cont că la CFR Cluj e Edi Iordănescu, iar alte formaţii care ar intra în pretenţiile lui, au antrenori.

Dan Petrescu nu vrea să lase de la el şi e dispus să semneze doar cu echipe care se bat la campionat. Vrea să cucerească noi trofee, după cele din anii trecuţi, în care a dominat întrecerea cu ardelenii.

”Eu nu le am pe astea cu jucatul frumos, mie îmi plac echipele care câştigă. Nu am făcut pauză de la meciuri, e imposibil să fac asta. N-am cum să mă hrănesc, trebuie să-mi potolesc ‘foamea’ cumva.

Vreau să mă întorc în antrenorat, dar vreau să mă bat sus, nu vreau la retrogradare. Mi-aş dori foarte mult să fiu singurul antrenor care câştigă campionatul cu trei echipe diferite”, a spus Dan Petrescu, pentru sport.ro.

Dan Petrescu a plecat de la Kayserispor din motive personale

Dan Petrescu şi-a reziliat contractul cu echipa turcă Kayserispor, fiind invocate motive personale ale antrenorului. Clubul a anunţat că, până la sfârşitul sezonului, echipa va fi condusă de către Ugur Kulaksiz (antrenor principal) şi Alper Kelkitli (secund).

Kulaksiz (46 de ani) a fost secundul lui Dan Petrescu, iar Kelkitli a condus academia clubului. ”Bursucul” a explicat că la baza plecării de la formaţia din Super Lig stă o problemă personală, iar patroana echipei a înţeles, iar tehnicianul a punctat faptul că au rămas în relaţii bune.

”Am o problemă personală şi a trebuit să opresc aventura mea aici. Trebuie să plec. Patroana a înţeles, am rămas în relaţii foarte, foarte bune. Echipa e pe un loc bun acum, nu e pe un loc retrogradabil. Având o poblemă personală, chiar nu mai pot antrena nicăieri acum”, a spus Dan Petrescu atunci.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza