Dan Petrescu s-a săturat să stea pe tușă și e pregătit să accepte și o ofertă din afară! Clubul interesat de român

by admin

Dan Petrescu nu mai are răbdare şi vrea să se întoarcă în fotbal cât mai repede posibil. Antrenorul a recunoscut că e dispus să pregătească orice echipă, chiar şi din Casa Liga 1 şi chiar dacă ar primi o altă propunere decât de la CFR Cluj. ”Bursucul” este gata să îşi dea acordul, dacă proiectul îi surâde.

Însă, Dan Petrescu ia în calcul, în primă fază, un angajament în afara României. Se pare că are oferte clare din zona arabă, dar el ar vrea să revină în Rusia, conform jurnaliştilor din zonă. Echipa interesată de Dan Petrescu este Rostov, însă românul nu e singur pe lista conducerii clubului. În atenţie se mai află Murad Musaev, ultima dată la Krasnodar, şi cu Sanimir Stoilov, fostul selecţioner al Kazahstanului şi Bulgariei.

Nu au fost negocieri până în acest moment, dar aceşti specialişti sunt pregătiţi să vină. Vor fi purtate discuţii cu ei”, a anunţat publicaţia rusă sports.ru.

Referitor la revenirea în Casa Liga 1, Dan Petrescu a recunoscut că în urmă cu mai mult timp a fost ofertat de una din echipele pe care şi-a propus să le pregătească în carieră, FCSB. Două propuneri a avut de acolo, dar le-a refuzat. Şi de naţionala României a fost aproape, dar avea alt contract.

”Voi antrena oriunde voi fi chemat. Văd un proiect şi să vedem dacă mă vrea cineva. În ţară aş vrea să câştig campionatul şi cu alte echipe. Sunt liber de contract, naţionala are antrenor şi nu e corect să zic eu ceva. Nu visez la naţională. Înainte, când m-a apucat, am visat. Acum, sunt realist. Când m-am apucat de antrenorat, eram şi eu tânăr, am zis că vreau să antrenez, ori naţionala, ori Steaua, ori Chelsea. Am avut ocazia să antrenez FCSB de două ori şi am refuzat, aveam echipă. Şi naţională de două ori, o dată cu Mircea Sandu, şi o dată cu Burleanu, înainte să mă duc la Cluj, când semnasem contractul la CFR. Făcusem lotul.

Burleanu şi cu Stoichiţă au venit la mine. Le-am spus sincer că aş vrea să vin, dar sunt implicat acolo. Am vorbit cu patronul echipei şi am decis să rămân la CFR, iar a doua zi a fost pus Contra. E şi vina mea că am refuzat de două ori„, a spus Dan Petrescu pentru sport.ro.

Liber de contract, Dan Petrescu se pare că analizează mai multe propuneri pe care le-a primit după despărţirea de Kayserispor. Antrenorul român a fost chiar prezent la un meci din Cipru şi ar fi dorit de Aris Limassol. 

Dan Petrescu a primit nenumărate oferte după ce şi-a încheiat înţelegerea cu Kayserispor. Cea mai insistentă echipă era, într-un punct, Al Wehda, care venise chiar cu două propuneri.

În primă fază, Al Wehda i-a oferit lui Dan Petrescu 1.2 milioane de euro pe an, însă acum a plusat cu 300.000 de euro, la 1.5 milioane de euro pentru fiecare sezon al înţelegerii. Se pare că nu s-a ajuns la înţelegere, iar acum este pe cale să rămână în Europa.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza