Dan Petrescu refuză să admită că ”l-a scăpat” pe golgheterul Super Ligii la o altă echipă din România!

by Christian Suciu

Antrenorul CFR-ului Dan Petrescu a declarat înaintea meciului cu FC Hermannstadt că nu este de vină pentru faptul că formația clujeană s-a despărțit mult prea ușor de actualul golgheter al Super Ligii, Daniel Paraschiv, ce se afla chiar în lotul Campioanei României acum mai bine de un an. Vedeta sibienilor cu 8 goluri în 17 meciuri în Super Ligă a fost adus la Cluj în timpul mandatului lui Marius Șumudică însă nu a rezistat mult și a fost împrumutat la FC Voluntari și ulterior cedat definitiv la Hermannstadt. Petrescu susține că nici nu l-a avut pe paraschiv sub comanda sa iar transferul acestuia a fost decizia clubului.

” Cu privire la Paraschiv, aş vrea să fac o remarcă, pentru că prin toate ziarele a apărut, toţi comentatorii spun la toate meciurile: că Dan Petrescu l-a cedat prea uşor la Paraschiv.Eu nu l-am antrenat nicio zi, nici nu ştiam cum arată sincer. Deci, eu nu l-am văzut. Nu am fost la echipă când a fost el aici. Eu nu l-am antrenat, eu nu l-am dat afară, eu nu l-am văzut pe Paraschiv. Ca să terminăm acest subiect. Eu nu l-am avut în echipă pe Daniel Paraschiv.” a declarat Dan Petrescu în conferinței dinaintea partidei cu FC Hermannstadt.

Golgheterul Super Ligii, ce a debutat cu gol pentru Echipa Națională își poate lua revanșa față de Campioana României în meciul ce va începe astăzi la ora 19:00, în direct pe Prima Sport 2.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza