Dan Petrescu, plin de SUPĂRĂRI după eliminarea din Cupă: “Celelalte echipe din față au jucat cu Divizia C”

by admin

CS ”U” Craiova s-a impus în faţa celor de la CFR, 1-0, şi s-a calificat în ”optimile” Cupei României. Oltenii şi-au luat astfel revanşa pentru eşecul de luni din Casa Liga 1.

Dan Petrescu a explicat faptul că tragerea la sorţi a fost una extrem de ghinionistă pentru echipa sa, care a avut de înfruntat o forţă a campionatului, cu un lot afectat serios de absenţe.

”Bursucul” şi-a felicitat jucătorii pentru atitudinea pe care au arătat-o pe teren şi nu şi-a putut face o părere despre golul încasat.

În primul rând, tragerea la sorţi. Ca de obicei, a fost incredibilă. Celelalte echipe din faţă au jucat cu Divizia C. Cei care fac Cupa României să se gândească puţin sau măcar să fie o tragere la sorţi neutră, dar noi să nu fim capi de serie la Cupă şi să venim la Craiova…. asta este situaţia.

Am venit cu jucătorii cu care am venit. Cred că jucătorii au dat tot, au fost foarte organizaţi, n-am ce să le reproşez. Nu ştiu dacă golul a fost uşor sau nu, trebuie să-l mai revăd. În rest, jucătorii şi-au dat viaţa. Am avut o zi să organizez acest meci. Pe Gondiu şi Dusan Celar i-am antrenat două zile, dar asta este situaţia. Suntem într-o situaţia foarte grea.

Avem 4 atacanţi care nu joacă, dar au încercat băieţii. Gondiu a venit după 7 zile, fiind răcit, iar Dusan n-are niciun meci în picioare. Ceilalţi au încercat, dar chiar şi aşa a fost un meci fără multe ocazii, iar pe final puteam să egalăm. Echipa mai bună a câştigat şi merita să meargă mai departe.

La ei au intrat Ivan, Koljic, Gustavo şi Nistor. Când ai aceşti jucători pe bancă… poate portarul putea să facă ceva mai bine la gol, dar dacă nu revăd faza nu pot comenta mai mult. Trebuie să-i aducem înapoi pe listă, că nu sunt. Nefiind pe listă, n-au cum să joace. Chipciu e pe listă, Boateng poate să apară, Cestor, portarul, Florin Ştefan, care mi-a plăcut, m-a surprins, deşi n-avea meciuri în picioare. A avut curaj, a avut adversari foarte grei. Sunt foarte mulţumit de el”, a spus Dan Petrescu, la flash-interviurile de după meci.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza