Dan Petrescu nu demisionează de la CFR, dar vrea o pauză

by Cristina Mihaila

Dan Petrescu şi-a nuanţat declaraţiile, la câteva zile după meciul cu Gaz Metan Mediaş, şi a precizat că nu se gândeşte să demisioneze de la CFR Cluj. Antrenorul campioanei României a susţinut că are nevoie de o perioadă de pauză, dar a subliniat că nu a avut niciun conflict cu patronul clubului, Neluţu Varga.

Nemulţumit de arbitrajul din Liga 1, Dan Petrescu a declarat după meciul cu Gaz Metan Mediaş că vrea să renunţe. În plus, patronul CFR-ului, Neluţu Varga, a precizat că nu vrea să-şi lase echipa să se prezinte la meciul cu FC Argeş, în semn de protest.

“Eu cu patronul nu m-am certat niciodată pentru că nu am avut de ce. Eu sunt antrenor, fiecare cu treaba lui. Să nu uităm că patronul a venit după mine în Dubai să mă ia înapoi la CFR Cluj, iar dacă sunt divergenţe între noi aşa e normal, aşa e într-o familie. Dar eu cu patronul nu m-am certat deloc. După meciul cu Mediaş am fost foarte nervos pentru ceea ce am văzut pe teren, nu am avut jucătorii pe care îi voiam, apoi felul în care am fost arbitrat. Şi asta se întâmplă de foarte mult timp. Am tras un semnal de alarmă, şi pe fondul nervilor am spus că am nevoie de o pauză şi asta este realitatea”, a declarat antrenorul CFR.

Vedeți toate declarațiile lui Dan Petrescu pe looksport.ro.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza