Dan Petrescu își “betonează” defensiva: 15.000 de euro lunar pentru Wilfried Kanon, fundaș cu 52 de meciuri în naționala Coastei de Fildeș

by admin

CFR Cluj continuă să se întărească şi să meargă în direcţia impusă de Dan Petrescu, iar “Bursucul” a mai găsit un fundaş central care să-l ajute în tentativa de a repune pe picioare defensiva care i-a adus atâtea satisfacţii. Conform ProSport, campioana ultimelor patru sezoane s-a înţeles cu Wilfried Kanon (28 de ani), apărător central ivorian cu peste 50 de meciuri în naţionala ţării sale. 

Cotat la 1.5 milioane de euro, Kanon e deţinut de egiptenii de la Pyramids FC, dar în ultimul sezon a fost împrumutat la Al Gharafa, în Qatar, unde a jucat doar şapte meciuri şi a înscris un gol. Înalt de 1.90 metri, Kanon va primi un salariu de 15.000 de euro lunar, o sumă mare pentru standardele din Casa Liga 1. 

Convocat de 52 de ori în naţionala Coastei de Fildeş, pentru care a marcat trei goluri, Kanon a mai jucat în România între 2012 şi 2013, pentru Gloria Bistriţa şi FC Braşov. Apoi a plecat în Olanda, la ADO Den Haag, unde a stat până în 2019, când a făcut pasul spre Pyramids.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza