Dan Petrescu e sincer: “O victorie NOROCOASĂ. Nu-mi place chiar așa!”

by admin

Învingător cu 1-0 în faţa celor de la UTA într-un meci în care CFR-ul său a suferit foarte mult, Dan Petrescu a recunoscut că succesul de la Arada fost unul norocos. “Bursucul” a felicitat echipa gazdă, despre care spune că nu va mai pierde vreun meci pe teren propriu, şi a atras atenţia asupra faptului că ar vrea ca formaţia sa să joace un fotbal mai ofensiv, lucru pe care nu-l poate face din cauza lipsei atacanţilor. 

Maestru al jocului defensiv, Petrescu vrea ca în următoarele partide echipa sa să arate ceva mai bine pe plan ofensiv, dar, pentru moment, e mulţumit cu cele trei puncte aducătoare de moral înaintea meciurilor cu Randers (joi) şi Gaz Metan (duminică): 

“A fost o victorie norocoasă, trebuie să recunoaştem. Am întâlnit un adversar extraordinar acasă. Prima repriză puţin mai echilibrată, în a doua au fost mai buni. Nu acesta a fost planul, dar atât au putut cei care au intrat, merită felicitaţi. N-am avut jucători de atac care să marcheze al doilea gol. O victorie fantastică, de moral, de care aveam nevoie. Vin meciuri grele, echipa a părut obosită. Ce să zic? Am scos un 1-0 incredibil. Cred că suntem singura echipă din România care va câştiga la Arad. Sincer, am rămas impresionat de felul în care am jucat. Merită şi ei felicitări, la fel ca jucătorii mei, care au dat tot ce au avut.

Trebuie să ajungem la poartă, nu-mi place chiar aşa. E normal să te aperi cu Sevilla, cu echipe bune. Dar trebuie să atacăm! Sper să vină repede atacanţii, să putem juca fotbal de atac. Acum jucăm ce putem. În funcţie de jucătorii care vor veni…Azi a lipsit Deac, Sigurjonsson a fost accientat, cei trei atacanţi au fost accidentaţi. Deac ne va ajuta, dar ceilalţi nu ştiu în ce măsură ne vor ajuta joi sau duminică.

Până duminică nu avem linişte. Apoi trebuie să facem un program bun, să reuşim să ne pregătim altfel. Va fi odihnă, dar şi multă muncă. Sper ca jucătorii să nu se mai accidenteze pe la echipele naţionale”, a declarat SuperDan, la finalul meciului de la Arad.

Vezi VIDEO cu declarațiile lui Dan Petrescu:

https://www.looksport.ro/video-dan-petrescu-e-sincer-o-victorie-norocoasa-nu-mi-place-chiar-asa-20408175

Te-ar putea interesa si

Comenteaza