Dan Petrescu e fără victorie în Cupă pe banca CFR-ului, înaintea meciului cu Universitatea Craiova

by admin

Universitatea Craiova şi CFR Cluj se înfruntă în această seară, de la ora 21:30, pe arena ‘Ion Oblemenco’, în 16-imile de finală ale Cupei României, în direct pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro. Pe 20 septembrie, CFR Cluj s-a impus cu 1-0 în Gruia, în etapa a noua din Liga 1. Dan Petrescu vrea să încheie o serie negativă la CFR Cluj, în meciurile din Cupă – 5 meciuri fără victorie.

Universitatea Craiova este deţinătoarea Cupei României. Ultimul succes al Universităţii Craiova în faţa campioanei CFR Cluj a venit în Supercupa României, după loviturile de departajare.

CFR Cluj este neînvinsă la Craiova în ultimele cinci meciuri, toate în Liga 1 (trei victorii şi două egaluri).

Potrivit We Love Stats, Dan Petrescu are trei remize şi două înfrângeri pe banca tehnică a CFR-ului în Cupa României. ‘Bursucul’ are o finală de Cupă în cariera de antrenor, cu Unirea Urziceni, în 2008, pierdută chiar în faţa echipei CFR Cluj.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20404579/2/petrescu-cfr.jpg

Dan Petrescu a anunţat că va menaja majoritatea titularilor pentru meciul de Cupă cu Universitatea Craiova. Duminică, de la ora 21:00, în direct pe Look Sport+, CFR Cluj joacă la Arad, cu UTA, în etapa a zecea din Liga 1.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza