Dan Petrescu, despre avertismentul primit în meciul cu Craiova:” Toți arbitrii din România sunt aroganți cu mine! În Europa câte galbene am luat?”

by Christian Suciu

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu a vorbit în cadrul emisiunii ”Fotbal Show” de la Prima Sport despre avertismentul încasat în partida de duminică încheiată la egalitate împotriva Universității Craiova. Tehnicianul de 55 de ani al clujenilor s-a arătat nemulțumit de cartonașul galben pe care l-a primit din partea arbitrului Radu Petrescu ce a admis ulterior că a exagerat prin decizia luată. ”Bursucul” s-a arătat dezamăgit de felul în care arbitrii români judecă fazele în care acesta e implicat în comparație cu arbitrii străini din meciurile europene.

” Mi-a dat galben! Eu l-am întrebat de ce a anulat roşul văzut de Ivan, iar e mi-a dat galben! Eu am avut meciuri în Europa anul ăsta. Câte galbene am luat? Zero! De ce în România primesc?

Arbitrul numai la mine se uită, toţi sunt aroganţi cu mine. Eu de ce nu am luat galben în Europa? Ce explicaţii să-mi dea după ce a anulat cartonaşul la Ivan? Mi-a dat galben! Eu nu pot să stau pe bancă împotriva FCSB-ului, pentru că mi-a dat galben.

Apoi, Petrescu a venit la mine să îmi zică faptul că a dat galbenul greşit. Dacă nu va recunoaşte asta, e treaba lui, dar asta mi-a zis! Eram pe tunel, l-am întrebat de ce mi-a dat galben şi a zis că a greşit. Dar eu, acum, cu galbenul acesta, nu sunt pe bancă.” a transmis Dan Petrescu în cadrul emisiunii ”Fotbal Show” de la Prima Sport 1.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza