UPDATE: Dan Petrescu și un fotbalist de la CFR Cluj au fost depistați pozitiv cu COVID-19! „Feroviarii” ajung la 11 cazuri de coronavirus

by admin

UPDATE | Portarul Giedrius Arlauskis a fost şi el suspect de COVID-19, în condiţiile în care fusese în contact cu antrenorul cu portarii şi cu Grzegorz Sandomierski, ambii confirmaţi cu coronavirus, însă în cazul său testul a ieşit negativ, infirmând astfel informaţiile iniţiale.

Stirea inițială:

CFR Cluj se transformă în Dinamo 2.0! Ardelenii mai au trei cazuri de COVID-19 în lot. Arlauskis şi Traore au fost, potrivit surselor Look Plus, depistaţi pozitiv. De asemenea şi Dan Petrescu ar avea coronavirus. Potrivit gsp.ro, la ultimul test tehnicianul a fost şi el confirmat. Acesta urmează să fie internat pentru două zile.

În ceea ce-i priveşte pe fotbaliştii confirmaţi zilele trecute, Look Plus a aflat că doi dintre ei au fost internaţi la spital. Djokovic şi Manea au fost duşi ieri cu ambulanţa de la Bucureşti la Cluj, la Spitalul de Boli Infecţioase.

În urma cazurilor depistate la CFR, DSP Ilfov va demara o anchetă epidemiologică şi mai amplă. Momentan, jucătorii CFR-ului nu au voie să se antreneze, iar oamenii depistaţi pozitiv vor fi izolaţi. Partida cu FCSB a fost amânată până pe 30 iulie, iar pe plan sportiv lucrurile au luat, de asemenea, o turnură nefavorabilă: U Craiova a câştigat cu 2-0 la FC Botoşani şi s-a distanţa la patru puncte în fruntea clasamentului.

Lista persoanelor infectate de la CFR Cluj:

 1. Adrian Păun
 2. Grzegorz Sandomierski
 3. Damjan Djokovic
 4. Cristi Manea
 5. Giedrius Arlauskis
 6. Lacina Traore
 7. Bogdan Aldea (preparator fizic)
 8. Costin Curelea (antrenor secund)
 9. Cristian Moldovan (antrenor de portari)
 10. Cristian Dragotă (preparator fizic)
 11. Radu Pralea (kinetoterapeut)
 12. Dan Petrescu (antrenor)

Inițial, CFR ajunsese ieri la 12 cazuri de Covid, dar în cazurile lui Bălgrădean, Golofca și Petrila, a doua tură de teste a ieșit negativă. 

Te-ar putea interesa si

Comenteaza