Dan Petrescu, analiză după DEBUTUL cu stângul în Conference: “Nu poți antrena norocul și nu avem soluții”

by admin

Dan Petrescu pune înfrângerea cu Jablonec, 0-1, pe seama ghinionului şi a accidentărilor care l-au împiedicat să antreneze echipa aşa cum şi-ar fi dorit. 

Bursucul e mulţumit de efortul depus de formaţia sa în a doua repriză, în special în zece oameni, şi atrage atenţia asupra faptului că problemele medicale dese i-au dat şi îi dau bătăi de cap. La fel ca înaintea meciului, fostul fundaş dreapta a ţinut să sublinieze şi diferenţa de valoare dintre fotbalul din Cehia şi cel din România.

“Echipa a început excelent. Dominam, jucam bine, dar a venit acel gol. Nu am înţeles ce a fost acolo, trebuie să revăd faza. Echipa a jucat bine în zece oameni, nu mai ţin minte o ocazie a lor, ţin minte două ale CFR-ului. Dar nu poţi antrena norocul! Adversarul a fost montat, a intrat bine în teren. Jablonec a stat mai bine fizic, a câştigat toate duelurile. Eu, când fac un lot, aleg jucători de forţă. Nu am fost la CFR să fac lotul, din păcate, şi se vede că suferim. Dar repriza a doua ne dă speranţe. Nu avem soluţii, am făcut patru schimbări pentru că nu mai aveam pe cine să mai bag, iar la nivelul ăsta nu rezolvi nimic cu copiii.

Vom ajunge la 5 dimineaţa la Bucureşti, luni vom avea meci important cu Craiova. Nu ştiu cum se vor recupera băieţii, au dat mult în repriza a doua.Debeljuh şi Omrani sunt accidentaţi. Omrani s-a antrenat două zile, Debeljuh doar o zi. Alţi atacanţi nu avem, cu Craiova poate că o să jucăm cu un fundaş central vârf. Foarte multe accidentări, nu am putut antrena echipa din cauza accidentărilor. Veţi vedea când Jablonec va juca acasă cu celelalte echipe. Vor mai câştiga cel puţin un meci. O echipă foarte, foarte bună, iar campionatul Cehiei e peste cel al României.

Jucătorii noştri ziceau că nu găseşti asemenea adversar în România. Fotbalul ceh are trei echipe în grupe, noi avem doar una în Conference. Trebuie să muncim foarte mult, iar eu de aia am venit. Din păcate pentru mine, am avut şi ghinion, şi doi adversari foarte puternici în primele două meciuri”, a declarat Dan Petrescu, la Pro X.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza