Dan Petrescu, alesul FRF pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi. Ce salariu cere

by admin

Selecţionerul Mirel Rădoi a anunţat, în mod surprinzător, că nu va fi antrenorul echipei naţionale, indiferent dacă aceasta se va califica sau nu la barajul de accedere la Cupa Mondială din 2022. Ultima sa partidă va fi cu Liechtenstein, pe 14 noiembrie.

Oficialii fotbalului au o misiunea grea, aceea de a căuta un selecţioner pentru meciul de baraj pentru turneul final, acolo unde avem şanse foarte mari să ajungem.

Cei de la as.ro anunţă că alesul este Dan Petrescu, actualul antrenor al campioanei CFR Cluj. Acesta este dispus să preia prima reprezentativă, însă cere un salariu anual de 600.000 de euro, la care se adaugă diverse bonusuri, mult peste ce încasează Mirel Rădoi, care este remunerat cu 250.000 de euro pe an.

Sursa mai sus citată scrie că CFR Cluj este dispusă să îşi lase antrenorul să plece, iar în cazul în care mutarea nu s-ar concretiza, pentru cei de la FRF rămâne varianta Edi Iordănescu, care trece printr-o perioadă dificilă la FCSB.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

doru 27/10/2021 - 13:11

Sa se duca cat mai repede. Cel mai pervers antrenor roman de fotbal.
El a distrus CFR. A parasit CFR la greu de nu stiu cate ori pentru bani in alte parti.
Acuma se gandeste sa mearga la FRF la nationala.
CFR nu e un refugiu pentru antrenori mediocrii.
Sa plece si sa nu se mi intoarca.

Raspunde
viki 03/12/2021 - 20:17

Mare jigodie acest petrescu.
Sunt antrenori care isi distrug jucatorii si implicit echipa iau bani si pleaca. Sunt antrenori care constriesc o echipa si ridica jucatori dar cand sa aiba rezultate conducerea ii da afara.
Ei bine petrescu face parte din prima categorie.

Raspunde

Comenteaza