Dan Petrescu a vorbit despre viitorul său la CFR Cluj înaintea meciului cu Botoșani

by Christian Suciu

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu a transmis că a purtat discuții cu patronul Neluțu varga în privința unei prelungiri a contractului cu Campioana României. ”Super Dan” artizanul celor mai recente succese ale clubului din ultimii 5 ani s-a arătat mulțumit de faptul că este în continuare dorit de CFR pe termen lung și a afirmat că nu are de ce să plece de la formația din Gruia dar este conștient și de faptul că în fotbalul actual valoarea antrenorului este dată de rezultatele recente.

” M-am întâlnit cu patronul acum o lună, cred. Dânsul mi-a propus aşa ceva (n.r. prelungirea contractului), dar nu am discutat nimic. A fost o propunere. Eu am zis ok, când e ceva real şi când într-adevăr se vede oferta sau contractul, veţi afla. Eu am spus că sunt de acord, dacă el vrea acest lucru. Dar mai multe nu am ajuns, poate aşteaptă să se termine aceste trei meciuri, sau vacanţa. Nu ştiu.

Eu mereu am fost de acord, dar au fost alte probleme. Nu a fost problema mea. La un club trebuie să ştii să treci şi peste momentele grele, să păstrezi unitatea la echipă și atunci când nu merge totul strună. Nu am de ce să plec de aici, mă simt excelent, am tot ce îmi trebuie. În continuare sper să fac rezultate, e clar că numai rezultatele mă vor menţine. În momentul când e un proiect mai lung, ar trebui să fie şi răbdare mai multă. Toată lumea ştie ce pot face eu dacă mi se dă o mână liberă.

La fotbal dacă pierzi un meci, se uită tot. Nu-ţi mai dă nimeni 5 ani sau 7 ani, nu mai vrea să te vadă. Cel mai clar e la Mondial. Toţi care pierd îşi dau demisia. Dar înainte puţini au anunţat acest lucru. În fotbal nimeni nu mai are răbdare. ” a transmis antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu.

Înaintea perioadei de mercato din Ianuarie, antrenorul clujenilor ar plănui și niște schimbări de lot conform ProSport. CFR-ul ar urma să se despartă de 6 jucători, nemulțumiți de timpul limitat de joc de care au avut parte în actualul sezon, numele vizate ar fi: Cristi Bălgrădean, Mihai Bordeianu, Karlo Brucic, Vito Hammershow-Mistrati, Cătălin Itu şi Sergiu Buş.

sursa: Primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza