Dan Petrescu a tunat după egalul cu Rapid din prima etapă a Play-Off-ului:” Se urmărește să o curețe pe CFR! Este viciere de rezultat.”

by Christian Suciu

Antrenorul CFR-ului a avut un discurs dur la adresa arbitrajului video în urma ”Derby-ului Feroviar” de ieri ce s-a încheiat cu scorul de 2-2. Ceferiștii au și-au menținut avantajul pe tabelă în majoritatea timpului prin golurile lui Janga (4′-penalty) și Boateng (23′) însă giuleștenii au restabilit egalitatea prin Kait (11′) și Onea (55′). În prelungirile partidei atacantul CFR-ului a trimis mingea în poartă dar golul a fost anulat la VAR pentru ofsaid.

”Se urmăreşte s-o curăţe pe CFR! Dă-mi ce al meu! De unde a văzut el ofsaid? N-a fost niciun ofsaid! E viciere de rezultat!

 Cei de la VAR să plătească. Nu zic că meritam victoria, dar ăsta a fost gol. Restul e cancan! Nu mă aşteptam ca la VAR să ni se anuleze un asemenea gol. Am zis să văd faza înainte să vin la interviuri, dar e ofsaid clar!

(n.r. despre apărare) Singurul care a intrat bine a fost Braun. Restul, foarte, foarte slabi, nu merită la naţională niciunul. Nu ştiu ce are Camora, are ruptură, nu ştiu. A jucat puţin accidentat şi s-a văzut.” a declarat antrenorul CFR-ului la finalul partidei.

Portarul italian al CFR-ului, Simone Scuffet a avut o prestație solidă și în acest meci însă a criticat jocul defensiv al echipei sale ce nu s-a apropiat de calitatea afișată în Derby-ul Clujului.

”Se putea întâmpla orice, puteam să-l câştigăm, dar să-l şi pierdem, pentru că am avut acel gol anulat şi, sincer, nici nu ştiu ce a fost. Am văzut în acea poză că a fost foarte aproape, extrem de strâns, deci nu ştiu ce să spun.

Dar în acest meci, cred că am riscat prea mult. În derby-ul trecut, am fost foarte buni, cu doar o singură ocazie mare a lor, iar azi a fost prea mult. De asemnea, la ultima fază a fost incredibil, când noi nu trebuia să riscăm aşa mult. Noi vrem să câştigăm toate meciurile, dar nu e posibil să riscăm aşa” a mai transmis la flash-interviurile de după meci, portarul Simone Scuffet.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza