Dan Petrescu a pus ochii pe doi fundași africani puternici! Un jucător cu 130 de meciuri în Ligue 1 ar putea ateriza în Gruia

by Christian Suciu

Dan Petrescu continuă să își întărească defensiva în fereastra de tranferuri iar astfel CFR-ul a pus ochii pe doi fundași din primul eșalon al fotbalului francez ce au rămas liberi de contract în această vară. Jean-Armel Kana-Biyik (32 de ani) şi Mamadou Diarra (24 de ani) vor putea pune umărul la succesul european al CFR-ului în următorul sezon.

Kana-Biyik a jucat ultima dată la Metz, în Franţa, el fiind din ţara Hexagonului, dar evoluând pentru naţionala din Camerun. Stagiunea trecută a prins doar 10 meciuri în Ligue 1, iar în trecut a mai evoluat, printre altele, la Rennes, Toulouse sau Kayserispor. Celălalt fundaș, Mamadou Diarra este senegalez şi a jucat utima dată în Turcia, la Giresunspor, pentru care a prins 29 de meciuri sezonul trecut şi a marcat un gol. ProSport anunță că reprezentanții clubului au intrat deja contact cu agenții acestora iar mutările s-ar putea realiza curând.

Președintele Balaj a admis că trupa din Gruia s-a interesat și de serviciile portarului Mihai Popa însă refuză să plătească suma de 1 milion cerută de ilfovenii de la FC Voluntari.

”Din punctul meu de vedere, e exagerat. Mai ales că îi avem pe Letica, Bălgrădean. Nu putem să ascundem interesul pentru el. Am înţeles că şi el şi-ar dori să joace în cupele europene. Decizia e a lor. Nu putem să fim supăraţi pe o echipă când cere o sumă foarte mare de bani. Din moment ce nu oferim 1 milion, înseamnă că nu putem. Dar Popa e un jucător pe care ni-l dorim.” a declarat Cristi Balaj într-o intervenție pentru Orange Sport.

sursa:primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza