Curs gratuit de limba engleză pentru femei. Vezi cum se face selecția participantelor

by Oana Spiru

Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj organizeazӑ un curs gratuit de limba engleză pentru femei: „English for Women”. Cursul se va desfășura în perioada octombrie 2023 – februarie 2024 și se adresează femeilor cu vârsta între 35 și 65 ani cu un nivel începător sau intermediar de cunoștințe de limba engleză care doresc să își îmbunătățească aceste cunoștințe, vor să obțină un loc de muncă, să îl păstreze pe cel actual sau să avanseze în carieră.


Instruirea se va desfășura pe durata a 80 de ore, începând cu data de 30 octombrie 2023, în zilele de luni și marți, de la orele 18.00 la 20.00, la American Corner Cluj-Napoca din cadrul Bibliotecii Județene „Octavian Goga” Cluj (Calea Dorobanților 104, etajul 5, tronsonul vest).

Înscrierile se fac pânӑ la data de 25 octombrie 2023, prin completarea formularului accesibil la: https://tinyurl.com/e7y8feet.

Selecția participantelor se va face pe baza motivației exprimate în formularul de înscriere. Toate solicitantele vor primi un răspuns prin e-mail până la data de 27 octombrie 2023.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza