”Curățenie” în lotul CFR-ului, la început de toamnă! Doi apărători se despart de fosta campioană

by Christian Suciu

CFR Cluj a renunțat la doi jucători din compartimentul defensiv înaintea pauzei prilejuită de meciurile internaționale. Fundașul central, Bogdan Țîru, a fost cedat la echipa poloneză Warta Poznan după ce a strâns doar 10 partide în tricoul clujenilor de la venirea sa în iarna anului trecut. De asemenea, fundașul de bandă Andrei Peteleu a fost împrumutat chiar la rivala locală, Universitatea Cluj, după ce a jucat numai 11 partide de la revenirea sa la CFR.

”Cluburile CFR 1907 Cluj și Universitatea Cluj au ajuns la un acord privind împrumutul fundașului Andrei Peteleu până la finalul acestui sezon. Revenit în Gruia după trei ani, în ianuarie 2023, Peteleu a bifat 11 apariții în tricoul alb-vișiniu. Îi mulțumim pentru toată munca depusă la CFR Cluj și îi urăm multă baftă în carieră.”, au transmis reprezentanții echipei din Gruia.

Nu mai puțin de 24 de jucători, incluzându-i și pe cei doi apărători, au părăsit lotul ”feroviarilor” în această perioadă de transferuri, aducând o sumă de aproximativ 7 milioane de euro în conturile fostei campioane a României.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza