Cum va fi vremea în noaptea de Revelion

by admin

Administrația Națională de Meteorologie a prezentat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. După ploile și ninsorile din ultimele zile, vremea va fi în general caldă pentru această perioadă, inclusiv în județul Cluj.

În ultimele zile ale acestui an media temperaturilor va fi de 3-4 grade Celsius, apoi acestea vor crește până spre 6-7 grade Celsius, în 3 ianuarie. După această dată temperaturile vor scădea din nou astfel încât la sfârșitul intervalului, pe 9 ianuarie, se vor înregistra în medie 1-2 grade Celsius.

Aceeași evoluție termică o vor avea și valorile din timpul nopților. Astfel, media minimelor va crește ușor de la -1 grad în medie, în 27 și 28 decembrie, până spre medii în jurul a 1 grad în 4 ianuarie, apoi vremea se va răci, minimele urmând a coborî spre -6, -5 grade, în 8 și 9 ianuarie.

Probabilitatea pentru precipitații va fi mare în prima zi a intervalului, 27 decembrie, apoi în intervalul 29 – 31 decembrie și 3 – 9 ianuarie. În Cluj-Napoca vor fi, în general, ploi.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza