Culio, la un pas să izbucnească în lacrimi. Argentinianul a trecut prin momente grele: “De aceea vreau să-i dedic această victorie”

by admin

CFR Cluj s-a impus 1-0 acasă, în derby-ul etapei cu CS U Craiova, şi rămân pe prima poziţie a clasamentului. Confruntarea a fost în direct pe Look Sport+

Emmanuel Culio a oferit o reacţie emoţionantă la finalul partidei. Argentinianul a declarat că îi dedică victoria soţiei sale, care a trecut cu bine prin probleme grele de sănătate. În vârstă de 38 de ani, acesta a reuşit să facă un meci bun contra Craiovei.

”A fost un an şi jumătate foarte, foarte greu pentru mine. De aceea am şi plecat acasă. Au fost probleme de sănătate cu soţia mea, dar acum e bine. De aceea sunt foarte, foarte fericit. M-a sunat patronul de la CFR, m-a sunat Dan, m-au sunat oameni de aici din Cluj, care mi-au spus că mă vor înapoi.

Eu am acceptat, mai ales că a fost un an şi jumătate foarte, foarte greu. De aceea vreau să-i dedic această victorie soţiei mele”, a spus Culio, vizibil emoţionat.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza