CS ”U” Cluj a fost învinsă acasă de CSM Alexandria în Liga Zimbrilor

by Christian Suciu

Formația clujeană de handbal CS ”U” Cluj a suferit o înfrângere în disputa împotriva lui CSM Alexandria din cursul zilei de ieri la Sala Sporturilor ”Horia Demian”. ” Studenții” au pierdut la scorul de 32-28 în favoarea oaspeților.

” Din păcate, exact de ce ne-a fost frică nu am scăpat. Nu consider că am tratat de sus această partidă, ci doar cred că unii dintre noi nu au înțeles importanța acestui joc și probabil aceeași parte dintre noi ne-am gândit mai mult la vacanță, pentru că mai sunt doar două etape până la vacanța „mult așteptată”.

În ultima rundă jucăm din nou acasă, cu CSM Focșani și sper din tot sufletul să venim cu o altă atitudine. Până la urmă, aceiași băieți au câștigat cu Bacău și cu Vaslui acasă, aceiași băieți au luat bătaie astăzi cu Alexandria. Mi-e greu să o spun, dar din păcate trebuie să o luăm din nou de la capăt, pentru că așa e în handbal.” a transmis antrenorul clujenilor Marius Stravositu.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

U Cluj 06/05/2022 - 13:58

Domnule Vasu, poate ne explici si noua “strategia” acestui club (CS Universitatea), pentru ca noi, “U”-istii nu o intelegem. La handbal masculin, VARZA! Echipa e pe penultimul loc si se duce din nou in “B”, acolo unde a stat de fapt mai mult in ultimii 10-15 de ani. La handbal feminin VARZA! Echipa e pe locul 3 in liga a 2-a, acolo unde echipa a 2-a a Bistritei este peste noi !!! Despre ce dracu’ vorbim? La volei feminin VARZA! Echipa e pe ultimul loc si, desigur, se duce din nou in liga a 2-a. La volei masculin si baschet feminin suntem acolo, pe la mijloc, fara niciun fel de ambitie, nu suparam pe nimeni. Caldut…ne taram ca ramele. Singura echipa care tine cat de cat capul sus e echipa de rugby. Domnule Vasu, repet, care-i treaba? Doar ambitia de a fi cel mai mare club universitar din tara crezi ca ne ajuta la ceva? Nu crezi ca e cazul sa desfiintezi cateva sectii care de 10-15-20 de ani mananca bani degeaba ???

Raspunde

Comenteaza