CERT Transilvania invită clujenii la o acțiune de împădurire

by Oana Spiru

CERT Transilvania vă dă întâlnire la Bunesti, județul Cluj pentru o nouă acțiune de împădurire. Pentru o organizare cât mai eficientă, vă rugăm să parcurgeti detaliile de mai jos, referitoare la acțiunea de împădurire , care se va desfășura sâmbătă 25 martie 2023.

Programul zilei:

ora 8:45 – participanții care au menționat că au nevoie de transport, sunt așteptați pentru îmbarcarea în autocare, in parcarea de la capatul strazii Plevnei – coordonate gps https://goo.gl/maps/iUzm4n6BZGsynhu99
La autocar se va afla o listă nominală cu persoanele repartizate, vă rugăm să respectați locurile desemnate. Plecarea spre locația evenimentului de împădurire se va efectua la ora 9 , rugăm punctualitate;

ora 9:30 – participanții care se deplasează cu mijloace proprii de transport , sunt așteptați la locație. Regasiti coordonatele gps pentru zona de platare marcate prin link-ul de mai jos :
Locatie impadurire Bunesti

*În ambele locații veți fi așteptați de voluntarii Asociației CERT-Transilvania care vă vor îndruma către zona de desfășurare a evenimentului.

ora 10 – instructajul privind protecția muncii, informarea privind tehnica de plantare și împărțirea pe echipe;
ora 10:30 – acțiunea de plantare propriu-zisă;
ora 13-14 – masa de prânz – gulaș la ceaun;
ora 14:30 – îmbarcarea în autocare sau mijloacele de transport proprii și revenirea în Cluj-Napoca.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza