Cristi Balaj nu a putut rezista până la finalul meciului dintre Corvinul Hunedoara și CFR Cluj! Balaj:” Nu mă simt bine fizic, am plecat mai repede”

by Christian Suciu

Președintele CFR-ului, Cristi Balaj, nu a mai prins finalul meciului dintre Corvinul Hunedoara și CFR Cluj, încheiat cu scorul de 4-0 pentru hunedoreni. Acesta a părăsit stadionul deoarece i s-a făcut rău după ce gazdele au marcat al treilea gol împotriva clujenilor, însă a ținut să-i felicite pe adversari pentru atmosfera creată.

”Felicitări, în primul rând, suporterilor Corvinului, care au îndurat ploaia şi au participat în număr mare la acest meci” a transmis Cristi Balaj în urma partidei.

Acesta a recunoscut că nu a rămas la stadion pe toata durata partidei din cauza unor probleme de sănătate ce l-au determinat să părăsească arena înainte de fluierul final.

”Nu m-am simțit bine fizic. Am plecat mai repede, nu am văzut decât golul 3. Stăteam alături de suporteri ai Corvinului în picioare și nu am mai rezistat, nu mai puteam sta în picioare și am plecat mai repede. E greu să am opinii la cald. ”, a declarat oficialul clujenilor într-o intervenție pentru Digi Sport.

Întrebat în privința unei eventuale demiteri a lui Adrian Mutu pe baza rezultatelor înregistrate în ultimele partide, fostul arbitru a ezitat să ofere un răspuns în această privință.

”Nu aş discuta nimic la cald şi aş vrea să mă liniştesc, chiar nu vreau să am nicio opinie, că sunt supărat pe mine, pe jucători, staff, pe toată lumea. Cupa României a fost obiectiv important pentru club” a mai relatat președintele formației din Gruia, în urma partidei.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza