Cristi Balaj, cale liberă spre CFR. Ultimul proiect la care a lucrat ca șef al ANAD

by admin

Cristi Balaj e foarte aproape de momentul în care va prelua funcţia de preşedinte la CFR Cluj. Fostul arbitru a dus la capăt o misiune importantă din postura de şef ANAD – alinierea României la Codului Mondial Anti-Doping 2021. Acum, Balaj are drum liber spre Gruia, iar mutarea se va face în momentul în care Guvernul îi va găsi înlocuitor la Agenţia Naţională Anti-Doping. 

“Cu CFR am bătut palma, dar în ultima perioadă m-am concentrat pe acest proiect. Pentru mine, faptul că am bătut palma e suficient, înseamnă că e totul sigur, clar. Mă pot gândi şi la plecare din acest moment, dar ea se va produce în momentul în care ANAD va avea asigurată o continuitate, iar Guvernul va desemna un nou conducător”, a declarat Balaj, pentru GSP.ro. 

Luni, Balaj a dus la capăt ultimul mare proiect din postura de şef ANAD: ralierea României la Codul Mondial Anti-Doping cu patru luni mai repede decât termenul limită setat de WADA: “Senatul a adoptat astăzi proiectul de lege al Guvernului privind prevenirea şi combaterea dopajului în sport, lege absolut esenţială pentru ca sportivii români să poată continua să participe la competiţii internaţionale majore”, se anunţă într-un comunicat al Secretariatului General al Guvernului. 

Astfel, România şi-a respectat obligaţia de a transpune în legile interne codul universal al Agenţiei Mondiale Anti-Doping. Prin această lege sportivii români pot participa în continuare la marile competiţii internaţionale.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

clujean 19/10/2021 - 15:30

No acuma sa te vedem domnu’ Balaj cat esti de “vertical”. In mod normal n-ar trebui sa iesi din primavara dupa primele ciocniri cu tz.iganul-patron.

Raspunde

Comenteaza