Cristi Balaj anunță întăriri pentru lotul CFR-ului: ”Suntem în discuții cu 3 atacanți”

by Christian Suciu

Președintele CFR Cluj, Cristi Balaj, a declarat în urma remizei obținute de echipa sa pe stadionul din Sfântu Gheorghe în recent încheiata etapă 29 a Superligii că se așteaptă la noi transferuri în compartimentul ofensiv al clujenilor pentru a suplini plecarea lui Cephas Malele și accidentarea lui Daniel Bîrligea. Oficialul clujenilor a afirmat că alb-vișinii sunt în discuții cu 3 atacanți pentru a-și spori opțiunile ofensive.

În privința partidei de la Sfântu Gheorghe, Balaj s-a arătat nemulțumit de faptul că echipa sa nu a gestionat suficient de bine finalul de meci și a ratat șansa unei victorii. Acesta a reacționat, totodată, și față de acuzațiile Președintelui de la FC U Craiova 1948, Marcel Pușcaș, potrivit cărora cele două formații ar fi ”blătuit” meciul.

” Nu sunt mulţumit. Voiam să câştigăm. Nu pot să fiu mulţumit. Nici după cum s-au jucat. Am avut multe ocazii şi în repriza a doua. Ne-am retras pentru că… nu îl avem pe Birligea, Malele a plecat. Burcă a plecat. 

(Ce mesaj aveţi pentru Puşcaş?) Atâta timp cât s-a văzut pe teren, mesajul a fost acolo. În rest, i-am spus. Ajung eu să dau mesaje la Puşcaş. Nu ştiu cum a fost Dan Petrescu, am fost mai nervos. Sunt dezamăgit că noi nu am câştigat. Noi abordăm orice meci la victorie. Nu îmi pasă de ce calcule fac alţii. Noi vrem să câştigăm campionatul. Contează să fim pe primul loc la finalul campionatului. Mai sunt meciuri importante, mai este mult. ” a declarat Președintele CFR-ului, Cristi Balaj, în cadrul interviurilor din urma partidei de la Sfântu Gheorghe.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

Cristi Balaj anunță întăriri pentru lotul CFR-ului: ”Suntem în discuții cu 3 atacanți” – Revista Presei 07/03/2023 - 10:59

[…] post Cristi Balaj anunță întăriri pentru lotul CFR-ului: ”Suntem în discuții cu 3 atacanți” appeared first on Stiri de Cluj – Servus […]

Raspunde
”Suntem în discuții cu 3 atacanți” – Revista Presei 07/03/2023 - 18:45

[…] SURSA / CITESTE MAI MULT […]

Raspunde

Comenteaza