COVID-19: Au fost confirmate 17 cazuri noi în România. Vezi câte sunt din Cluj

by admin

Numărul persoanelor infectate cu COVID-19 în țara noastră continuă să crească. Joi au fost confirmate alte 17 noi cazuri. Cei mai mulți pacienți nou diagnosticați, 4, sunt din Suceava, 3 sunt din București, câte 2 din Cluj, Bistrița și Covasna și câte unul din Iași, Dolj, Ilfov și Constanța. În total, numărul persoanelor confirmate cu COVID-19 în țara noastră a ajuns la 277.

Dintre pacienții diagnosticați cu noul coronavirus, 25 au fost deja declarați vindecați au fost externați (16 la Timișoara, 8 la București și unul la Iași). Cât privește persoanele aflate încă în spital, starea acestora este una bună. La ATI, în acest moment sunt internați 6 pacienți, din care unul în stare gravă la Craiova (pacient cu boli pre-existente).

La nivel național, se află în carantină instituționalizată 3.822 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat coronavirusul. Alte 33.709 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 4.973 de teste. Dintre acestea, 4.696 au fost cu rezultat negativ, adică persoanele de la care au fost prelevate mostrele analizate nu sunt infectate cu COVID-19. 

Te-ar putea interesa si

Comenteaza