Cortina se ridică din nou! Reactor și Teatrul Puck au primele reprezentații în sală

by Cristina Mihaila

După luni bune în care spectacolele au putut fi urmărite doar online, actorii Teatrului de Păpuși „Puck” revin pe scenă și la finalul săptămânii așteaptă și publicul la reprezentațiile lor. Primul spectacol la care cei mici sunt așteptați în sala instituției, alături de părinți, frățiori și bunici este „Ciobănașul cu ochi de stele”/ „A csillagszemű juhász”, după o poveste populară, în regia și scenariul lui Szabó Attila. Reprezentația va avea loc sâmbătă, 8 mai, de la ora 11.

Vârsta minimă recomandată este de patru ani. Spectacolul se joacă în limba maghiară.

Pentru ziua de duminică, 9 mai, sunt programate două reprezentații ale spectacolului „Croitorașul cel Isteț”, după Frații Grimm, în scenariul și regia Emiliei Nechita. Primul spectacol va avea loc de la ora 10 și îi va avea în distribuție pe Laura Corpodean și Iulian Lungu. Cel de-al doilea spectacol va începe de la ora 12, iar rolurile vor fi interpretate de Adina Ungur și Robert Trifan. Scenografia este semnată de Relu Pene.

Spectacolul este prezentat în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de trei ani.

O seară de divertisment la Reactor

Studioul de pe Petőfi Sandor nr. 4 se va deschide pentru prima oară anul acesta, pentru un public redus și cu măsuri de siguranță specifice prevenirii contaminării cu SARS-COV2.

Spectacolul O seară de divertisment la Reactor este o creație colectivă a echipei artistice formată din actorii Lucia Mărneanu, Alina Mișoc, Calița Nantu, Lucian Teodor Rus, Doru Taloș, Adonis Tanța, pianista Renata Burcă, scenograful Mihai Păcurar, regizorul Cristian Ban, cu Daniela Muntean asistentă de regie și Cătălin Filip responsabil de sunet și lumini.

După un an dificil, Doru, Lucian, Adonis, Lucia, Calița, Alina și Renata încearcă să ofere publicului o seara de divertisment în care să uităm cu toții de problemele cu care ne confruntăm zi de zi. Problema e că cei șapte urmează să îi interpreteze pe Marcel, Marius, Mircea, Mariana, Monica, Mălina si Màrta, iar asta e cea mai mică dintre problemele care urmează să apară în spectacol. 

Spectacolul are o durată de 90 de minute și este recomandat persoanelor cu vârsta peste 14 ani. Biletele la cele două evenimente se pot achiziționa online, de pe site-ul Eventbook.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza