Copaci plantați în schimbul notelor de 10

by admin

Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării are o inițiativă inedită pentru a-i determina pe studenți să învețe în sesiune. Pentru fiecare notă de 10 obținută la examene, reprezentanții facultății spun că vor planta câte un copac.

„Depunem eforturi pentru a ne asigura că avem un impact minim asupra mediului înconjurător, că amprenta de carbon a întregii comunități este cât mai mică posibil. Valorile noii generații sunt și valorile noastre. Suntem conștienți că mai avem lucruri de îmbunătățit, dar împreună suntem siguri că vom ajunge acolo unde ne dorim cu toții. Pentru a vă răsplăti eforturile depuse în această sesiune de examene, chiar dacă răsplata o regăsiți în voi, în felul în care vă dezvoltați și în viitorul pe care vi-l oferiți, am decis ca pentru fiecare 10 luat de voi să plantăm un copac. Dacă ați luat 3 de 10 în această sesiune, vom planta 3 copaci. Dacă ați luat 5 de 10 în această sesiune, vom planta 5 copaci. Tot ce trebuie să faceți este să ne aduceți dovada notelor, iar apoi noi ne ocupăm de restul”, au transmis reprezentanții FSPAC.

Studenții care doresc să se implice în această inițiativă pot găsi mai multe informații la adresa https://fspac.ubbcluj.ro/ro/evenimente/10-pentru-copac.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza