Contravaloarea biletelor la Transylvania Open va fi returnată, după ce turneul s-a desfășurat fără spectatori. Vezi anunțul organizatorilor

by admin

Turneul Transylvania Open s-a desfășurat fără spectatori din cauza pandemiei de COVID-19, deși au fost vândute sute de bilete. Organizatorii turneului au anunțat că cei care au achiziționat un tichet pot cere returnarea banilor.

„Ediția de anul acesta a Transylvania Open a fost una fără spectatori. Nu a fost decizia noastră și nici a voastră. Sperăm doar ca ceea ce ați văzut în presă și social media v-a convins să ne susțineți și de acum înainte. Priviți promisiunile făcute de jucătoarele prezente în turneu, printre care Simona Halep și Emma Răducanu, că vor fi alături de noi la ediția de anul viitor, ca pe o garanție a seriozității și implicării noastre.

Vrem să vă mulțumim că ne-ați înțeles și ați avut răbdare să încheiem turneul pentru a putea gândi opțiunile destinate celor care nu au putut fi în sală deși au avut bilet/abonament”, au scris organizatorii Transylvania Open pe rețelele de socializare.

Spectatorii care au cumpărat un bilet la turneu au două opțiuni: pot cere returnarea banilor ori își pot păstra abonamentul sau biletul pentru ediția de anul viitor.

„Vom pune la dispoziția tuturor plătitorilor de bilete două opțiuni pe care le vom comunica detaliat joi- 4 noiembrie, prin partenerul nostru de ticketing, Entertix. 

Fiecare plătitor de bilete/ abonamente va primi un email care va conține următoarele opțiuni: 

Opțiunea 1 – păstrați abonamentul/ biletul pentru ediția 2022 a Transylvania Open fără să fiți afectat(ă) de creșterea prețului și veți putea alege, preferențial, un loc mai bun în sală păstrând coordonatele de zi a biletelor achiziționate pentru ediția de anul acesta (Ex. Aveți bilet în Day 6, la TO2021, veți putea achiziționa un bilet tot în Day 6, la TO2022). În plus, ne-am gândit să mai adăugăm câteva beneficii pentru fiecare dintre cele două categorii (abonamente și bilete) pe care le vom detalia în comunicarea de joi.

Opțiunea a doua – returnarea banilor.  Absența spectatorilor a creat o problemă greu de anticipat DOAR CU O ZI înainte de începerea turneului și problema cu care ne confruntăm acum e aceea că în următoarea perioadă vom avea un vârf de plăți esențiale  pentru ceea ce va însemna Transylvania Open 2022, de aceea vom putea începe returnarea banilor pe biletele/abonamentele achiziționate începând cu data de 25 ianuarie 2022. Intervalul de returnare a banilor pe bilete/abonamente este 25 ianuarie – 25 aprilie 2022, în ordinea în care au sosit cererile.

Opțiunile pot fi exprimate într-un termen de 30 de zile, adică până pe data de 4 decembrie 2021.

Mulțumim și nu uitați că alegând să ne susțineți acum, în fapt, participați la menținerea celui mai mare eveniment de tenis din România”, au mai transmis organizatorii turneului.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza