Consiliul Județean invită clujenii să-și depună proiectele pentru finanțări nermabursabile

by Christian Suciu

Consiliul Județean Cluj a publicat pe site-ul propriu, la adresa www.cjcluj.ro – secțiunea Informații publice – Cereri de finanțare nerambursabilă, formularele pentru obținerea fondurilor nerambursabile din bugetul forului administrativ județean pentru anul 2023.

Astfel, organizațiile neguvernamentale și entitățile publice din județ care implementează programe și proiecte din sfera tineretului și activităților socio-educaționale, precum și din cea a sportului, a culturii sau a cultelor religioase sunt invitate să pregătească și să depună cererile de finanțare.

Termenul final pentru depunerea proiectelor este data de 9 Martie iar conform reprezentanților Consiliului Județean suma alocată pentru susținerea proiectelor din sfera tineretului și a proiectelor socio-culturale este de 900 de mii de lei, în timp ce pentru susținerea proiectelor sportive suma este de 1.050.000 de lei. De asemenea, pentru proiectele organizate în domeniul cultural au fost alocate 900 de mii de lei iar pentru proiectele cultelor religioase recunoscute legal în România a fost repartizată suma de 1.550.000 de lei.

”La fel ca în fiecare an îî încurajăm pe clujeni să vină cu cât mai multe proiecte și programe, asigurându-i de întreaga deschidere în vederea susținerii lor. Avem toată convingerea că inițiativele selectate vor avea un impact pozitiv asupra societății clujene, în ansamblul ei.” a transmis Președintele Consiliului Județean, Alin Tișe.

Documentația necesară finanțării nerambursabile, respectiv formularele tip, documentele care trebuie anexate acestora, precum și regulamentele pe baza cărora se realizează evaluarea și selecția proiectelor, poate fi consultată prin accesarea site-ul oficial al Consiliului Județean Cluj.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza