Consiliul Județean Cluj finanțează proiectele entităților non-profit din diverse domenii! Perioada de depunere a cererilor se va încheia în curând

by Christian Suciu

Consiliul Județean Cluj le amintește entităților non-profit care implementează programe şi proiecte din sfera tineretului, a activităţilor socio-educaţionale, sportului, culturii precum şi cultelor religioase recunoscute în România că termenul final al perioadei de depunere a cererilor pentru finanțare nerambursabilă din fondurile publice este în data de Joi, 9 Martie la ora 12:00.

” Mai sunt doar patru zile înc are cei interesați au oportunitatea de a solicita sprijin pentru susținerea și concretizarea inițiativelor, astfel că îi îndemn să vină într-un număr cât mai amre și să depună proiecte. La fel ca în fiecare an, cele mai bune propuneri vor beneficia de finanțare din partea Consiliului Județean întrucât suntem convinși de impactul pozitiv al acestora asupra dezvoltării societății clujene, în ansamblu.” a transmis Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

După ce va trece termenul de depunere a proiectelor va avea loc procesul de selecţie şi evaluare a proiectelor depuse și, ulterior, pe site-ul oficial al forului administrativ județean va fi afișată lista tuturor entităţilor ale căror proiecte îndeplinesc condiţiile cerute pentru acordarea de finanţare din fonduri publice judeţene, alături de suma propusă pentru a fi alocată fiecărei organizaţii în parte, cu propunerea de aprobare prin hotărâre în cadrul unei şedinţe a deliberativului judeţean.

Alocarea sumelor pentru peoiectele din domeniile menționate:

  • programele și proiectele din sfera tineretului și a activităților socio-educaționale: 900.000 lei
  • susținerea structurilor sportive: 1.050.000 de lei
  • proiecte și programe din domeniul cultural: 900.000 lei
  • unități de cult religios recunoscute legal: 1.550.000 de lei.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza