Consiliere psihologică gratuită pe tema COVID-19 pentru cadrele didactice, părinți și elevi

by admin

Cadrele didactice, părinții și elevii beneficiază de consiliere gratuită pe tema COVID-19.

Potrivit Asociației Proacta EDU, specialiștii psihologi din cadrul Asociației vor oferi suport personalului didactic pentru comunicarea cu familiile și pentru a identifica situațiile speciale sau de risc în care se pot afla părinții sau elevii.

Cei interesați pot apela – 0771.141.767 și 0771.141.750 sau pot scrie specialiștilor la adresa de e-mail proactaedu@gmail.com.Toate aceste servicii sunt acordate gratuit, respectând măsurile instituite de autorități în această perioadă!

„Prin intermediul acestui proiect, ne-am propus să ajungem la elevii, părinții și la colegii mei, cadre didactice, afectate de suspendarea cursurilor. Este esențial să comunicăm în această perioadă, să ne exprimăm temerile și să încercăm să găsim răspunsuri care să ne ajute. Sănătatea copiilor noștri, din toate punctele de vedere, trebuie să primeze. Iar pentru rezultate școlare bune este esențial să dezvoltăm mai întâi un comportament responsabil, curajos și echilibrat”, a declarat Monica Anisie, ministrul Educației și Cercetării.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza