Conflict între CFR Cluj și FC Botoșani! Campioana Ligii 1 riscă sancțiuni drastice! “Dacă vor în cupele europene, trebuie să facă dovada că nu au datorii”

by admin

CFR Cluj şi FC Botoşani sunt în litigiu, după transferul fundaşului ivorian Ulrich Meleke. Campioana Ligii 1 trebuia să achite 250.000 de euro către FC Botoşani, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Conducerea clubului moldovean susţine că CFR Cluj riscă o sancţiune drastică, inclusiv să nu mai poată juca în cupele europene.

CFR Cluj a anunţat transferul lui Ulrich Meleke (22 de ani) pe 9 iulie. FC Botoşani ar fi trebuit să primească 250.000 de euro + TVA într-o singură tranşă, până pe data de 14 iulie 2021.

Totodată, FC Botoşani a păstrat 15% dintr-un viitor transfer al lui Ulrich Meleke.

“Cu acest club din pacate ajungem mereu doar pe la comisii pentru recuperarea banilor. Avem atâtea exemple, iar acum avem vreo două litigii cu ÇFR. Însă dacă mă întrebaţi de litigiul cu Meleke vă pot spune că CFR nu ne-a plătit 250 de mii de euro în cei şapte zile pentru care ne înţelesesem. Caută tot felul de chichiţe şi se agaţă de tot felul de lucruri doar că să obţină amânări. Însă nu pot scapa mai mult de 30 septembrie pentru că nu se pot juca cu UEFA. Dacă vor să meargă mai departe în cupele europene trebuie să facă dovada că nu au datorii”, a spus Cătălin Anton pentru ProSport.

CFR Cluj luptă pentru calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, unde poate ajunge dacă trece în retur de Young Boys Berna (1-1 la Cluj).

Te-ar putea interesa si

Comenteaza