Conferința Națională Interdisciplinară ”Consens și controverse în managementul cancerelor ginecologice”

by Oana Spiru

Societatea Română de Radioterapie și Oncologie Medicală, Societatea de Obstetrică și Ginecologie din România, Societatea Română de Chirurgie și Ginecologie Oncologică, Asociația Medicilor de Familie Cluj sub egida Institutului Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj-Napoca și Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu”, organizează în perioada 17-18 iunie 2022 Conferința Națională Interdisciplinară “Consens și controverse în managementul cancerelor ginecologice” , care se va desfasura la Amfiteatrul Hotelului Univers T din Cluj-Napoca.

Conferința dedicată cancerelor ginecologice caută răspunsuri la controversele încă existente în managementul acestora, pornind de la necesitatea schimbului de opinii între diversele specialități. Evenimentul va reuni peste 50 de lectori pentru a oferi o actualizare cuprinzătoare a cunoștințelor în acest domeniu, de la depistare și diagnostic până la progresele recente în domeniul diverselor tratamente și rezultatele obținute.

Cancerele ginecologice necesită o abordare multidisciplinară, reprezentând o provocare pentru toți specialiștii implicați în diagnosticul și tratamentul acestora: medici de familie, epidemiologi, geneticieni, radiologi, psihologi, ginecologi, anatomopatologi, chirurgi, radioterapeuti și oncologi medicali.

Alte detalii și programul detaliat al evenimentului sunt disponibile pe: https://centru-conferinte.ro/2022/03/16/conferinta-nationala-srrom-consens-si-controverse-in-managementul-cancerelor-ginecologice/

Te-ar putea interesa si

Comenteaza