Conduceți cu grijă! În urma valului de temperaturi scăzute POLEIUL s-a depus pe numeroase drumuri din județ

by Christian Suciu

Consiliul Județean semnalează participanții la trafic să conducă cu prudență pe drumurile din județ deoarece pe mai multe porțiuni s-a depus un strat de polei în urma valului de temperaturi scăzute ce a ajuns la noi în țară în ultimele zile.

Peste 300 de tone de material antiderapant au fost folosite pentru a diminua șansele accidentelor rutiere în intervalul acestor zile. Potrivit informațiilor furnizate de Consiliul Județean ” s-a intervenit pe 34 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin și Gilău. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 20 de utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe 14 drumuri judeţene, cu 6 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 169 de tone de material antiderapant. ” De asemenea în zona Turda au fost folosite alte 107 tone de sare pe 17 drumuri din județ iar în Gherla alte 30 de tone au fost alocate pentru 20 de drumuri sau sectoare de drumuri județene.

În continuare se efectuează revizii pe spațiul carsosabil al mai multor drumuri județene iar șoferii sunt îndemnați să circule cu atenție.

Sursa: Consiliul Județean Cluj

Te-ar putea interesa si

Comenteaza