Conducerea celor de la CFR confirmă interesul pentru Wilfried Kanon: “Negociem, discutăm, e un jucător interesant”

by Cezar Leizeriuc

CFR Cluj continuă să se întărească şi să meargă în direcţia impusă de Dan Petrescu, iar ”Bursucul” a mai găsit un fundaş central care să-l ajute în tentativa de a repune pe picioare defensiva care i-a adus atâtea satisfacţii. Este vorba despre internaţionalul ivorian Wilfried Kanon.

Oficialul ardelenilor, Bogdan Mara a declarat că negocierile sunt avansate, însă discuţiile nu sunt încheiate.

“Kanon e un fotbalist bun, interesant, ne-a fost propus, dar nu e încă închis transferul. L-am analizat, ne place şi purtăm discuţii cu el.

Îmi aduc aminte de el de acum aproximativ 10 ani, era un tânăr de mare perspectivă, iar pe parcurs a demonstrat că a ajuns titular în naţionala Coastei de Fildeş, unde are 52 de meciuri. Nu ştim încă dacă îl semnăm. Negociem, discutăm, e un jucător interesant”, a declarat Mara, pentru DigiSport.

Cotat la 1.5 milioane de euro, Kanon e deţinu de egiptenii de la Pyramids FC, dar în ultimul sezon a fost împrumutat la Al Gharafa, în Qatar, unde a jucat doar şapte meciuri şi a înscris un gol. Înalt de 1.90 metri, Kanon va primi un salariu de 15.000 de euro lunar, o sumă mare pentru standardele din Casa Liga 1. 

Convocat de 52 de ori în naţionala Coastei de Fildeş, pentru care a marcat trei goluri, Kanon a mai jucat în România între 2012 şi 2013, pentru Gloria Bistriţa şi FC Braşov. Apoi a plecat în Olanda, la ADO Den Haag, unde a stat până în 2019, când a făcut pasul spre Pyramids.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

U Cluj 14/10/2021 - 15:16

Si dupa aia se mira cfr-istii ca is tot timpul in pragul insolventei. Deci, o mica analiza, “cu materialul clientului”. Deci “fotbalistul” asta a ajuns la 28 de ani, varsta la care efectiv trebuie sa “explodezi” si sa-ti arati maturitatea deplina. Nu ma intereseaza pe unde a jucat. Dar AZI, acest “fotbalist” e legitimat la o echipa din Egipt (!) si nici macar nu joaca acolo, ci e imprumutat in Qatar, si acolo a jucat doar 7 meciuri !!! OK, si astuia vrei sa-i dai 15.000 EUR pe luna !!! Cand la Botosani de exemplu, unde sunt jucatori foarte buni, cred ca cel mai mare salariu e de vreo 5.000 EUR. Apai dragi cfr-isti, va meritati soarta !

Raspunde

Comenteaza