Concurs de frumusețe pentru animale, organizat la USAMV Cluj-Napoca

by admin

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj va găzdui cea de a treia ediție a Concursului de frumusețe pentru căței, pisici, iepuri și orice alte animale. Evenimentul, organizat de studenții francezi ai Facultății de Medicină Veterinară, va avea loc pe 25 mai, în fața Aulei ”Mihai Șerban”, începând cu ora 14.

Concursul va fi împărțit pe mai multe secțiuni: câini de talie mare, câini de talie mică, foster și altă categorie de animale (pisici, iepuri, pești etc). Doritorii își pot înscrie animalele de companie în concurs la adresa de mail cmcvethumanitaire@gmail.com. Taxa este de 10 lei, pentru participanții din USAMV Cluj-Napoca, până sâmbătă, și de 15 lei, în ziua concursului. Fondurile astfel obținute se vor reinvesti pentru ajutarea asociațiilor de protecție a animalelor. În schimb,

Evenimentul este organizat de Asociația „CMC Vet’Humanitaire, care sprijină adopțiile de animale din România și asociațiile locale specializate. „Asociația este a studenților și am creat-o pentru a ajuta animalele și a le îmbunătăți condițiile de viață. Asta ne dorim de la acest eveniment: să petrecem împreună o după-amiază frumoasă, în care să adunăm și fonduri pentru asociație, în încercarea de a sprijini apoi animalele atât cât putem”, au explicat studenții organizatori.

Juriul concursului va fi format din doi profesori și doi studenți din anul VI la Medicină Veterinară, iar animalele de pe primele trei locuri la fiecare categorie jurizată vor fi premiate cu mâncare și jucării oferite de sponsorii evenimentului.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza