Concert caritabil în campingul Colina. Beard Brothers strâng bani pentru cea de-a doua ambulanță SMURD. The Putreds, IPR și Altar, între trupele de pe afiș

by admin

In 21 iunie Beard Brothers îi invită pe clujeni Camping Colina, la prima editie a evenimentului BB Stage Masters. Acesta se adreseaza iubitorilor de muzica live si tuturor celor care vor sa petreaca o zi de vara cu o bere rece in mana, alaturi de prieteni, intr-o atmosfera de festival.

„Avem 7 trupe romanesti care s-au alaturat campaniei noastre si care vor urca pe scena BB Stage Masters. Sunt artisti pe care ii indragesti si cu siguranta abia astepti sa ii reasculti, sau artisti care iti vor merge direct la suflet, de la prima ascultare. Indiferent daca iubesti muzica rock, metal, punk, ska sau rap, ai toate motivele sa te alaturi distractiei si sa faci parte dintre cei ce vor o schimbare”, precizează cei de la Beard Brothers.

Vor urca pe scenă The Putreds (Macanache Live Band), Implant pentru Refuz, ALTAR Romania,
Basska, Rehab Nation, Ska-nk și FronT Band Romania .

Fondurile strânse în urma evenimentului vor merge către campania asociației clujene de achiziționare a celei de-a doau ambulanțe SMURD.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza