Concert caritabil: „ACASĂ departe de CASĂ”. CASA FILIP aniversează 4 ani de activitate

by Oana Spiru

CASA FILIP aniversează pe 26 mai 2022 4 ani de activitate. Fundația oferă spațiu de cazare persoanelor care vin la Cluj-Napoca, din alte localități, pentru tratamentul cancerului. Sprijinul nu se limitează doar la atât. Se oferă și o masă caldă precum și suport și sprijin emoțional în această perioadă dificilă.

Conform cluju.ro, toate acestea la un preț foarte mic pentru cine își permite sau gratuit pentru persoanele nevoiașe. Fie că sunt persoane care urmează tratamentul sau vin împreună cu cineva care se tratează, CASA FILIP se bucură să-i poată găzdui.

„Am deschis CASA FILIP în Mai 2018. Locația de atunci – str. Odobești din Cluj-Napoca. O frumoasă casă cu 6 dormitoare, unde puteam găzdui 12 persoane. Din Decembrie 2018 s-a mai adăugat o garsonieră, apoi alte 2 apartamente unde primeam persoane bolnave de cancer. Am reușit să cazăm în jur de 800 de persoane în aproape 4 ani de activitate. Am oferit 10.900 nopți de cazare și o masă gratuită în fiecare zi. Din păcate am refuzat însă și aproximativ 3000 de oameni, care ar fi avut nevoie de cazare. Fiecare refuz ne-a durut, dar ne-a și provocat să găsim soluții pentru a putea ajuta mai mulți oameni.” afirmă Violeta Goron, Director CASA FILIP.

Cu ocazia celor 4 ani de activitate CASA FILIP are bucuria de a invita pe toți cei care doresc să sprijine acest proiect la un concert aniversar și caritabil: „ACASĂ departe de CASĂ”. Concertul va avea loc miercuri, 25 mai 2022, ora 19:00 și va fi susținut de Cadmiel Boțac și Cornelius Zirbo.

Evenimentul va avea loc la Auditorium Maximum, Colegiul Academic, Cluj-Napoca. Accesul se va face în baza unei donații recomandate de 50 lei / persoană”

Te-ar putea interesa si

Comenteaza