Colegiul Tehnic ”Anghel Saligny” își va continua activitatea pe Bulevardul 21 Decembrie 1989! Boc:” Rămâne unde este acum!”

by Christian Suciu

Primarul Clujului Emil Boc a anunțat în cadrul ședinței Consiliului Local că activitatea educațională a Colegiului Tehnic Anghel Saligny va continua în același loc în care se află în prezent, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989. Decizia definitivă a fost luată în concordanță cu Inspectoratul Școlar Județean iar potrivit edilului clujean, acesta va rămâne un spațiu disponibil pentru desfășurarea orelor de studiu pentru elevi în cazul unor proiecte de modernizare ce vizează alte instituții educaționale din Cluj-Napoca.

”Văzând că există o dezbatere pe tema colegiului, am ascultat toate părțile și am luat o decizie definitivă împreună cu ISJ. Colegiul Anghel Saligny va rămâne pe loc unde este acum, în cartierul Mărăști, și își va continua activitatea, realizând comasarea cu Liceul Tehnologic nr. 1, iar acest liceu va rămâne ca un spațiu unde, dacă vom moderniza un liceu și vom avea nevoie să mutăm niște clase, să avem un loc pus la punct pentru a realiza această tranziție.” a declarat Primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza