Clujul, lăudat de Lucian Bode! Ministrul a explicat cum se va desfăsura activitatea MAI în perioada Sărbătorilor Pascale

by Oana Spiru

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, s-a asigurat ca nivelul de pregătire a structurilor Ministerului Afacerilor Interne din Cluj este adecvat gestionării eficiente a situațiilor operative din perioada Sărbătorilor Pascale, inclusiv din perspectiva măsurilor impuse în context pandemic.

„Am solicitat ca prezența pe teren să fie organizată, planificată și să se desfășoare impecabil din punct de vedere operativ. Trebuie să fie o colaborare impecabilă cu reprezentanții bisercii, astfel încât oamenii să se simtă în siguranță și protejați. Procesiunile religioase din zilele de Paște cu siguranță vor strânge un număr mare de credincioși, se vor forma aglomerări. Rolul forțelor de ordine este să se asigure că oamenii respectă măsurile de protecție, să vegheze la respectarea legii. Prevenția, echilibrul și calmul sunt coordonatele după care ne se vor ghida structurile Ministerului Afacerilor Interne care se vor afla pe teren în perioada Paștelui”, spune Ministrul de Interne, Lucian Bode.

Totodată, acesta a ținut să aducă mulțumiri administrației locale clujene în ceea ce privește gestionarea campaniei de vaccinare.

„Capitala ardealului, orașul toleranței, al inovării și campion la nivel național și în ceea ce privește campania de vaccinare. Îi felicit pe clujeni, îl felicit pe Emil Boc și cei care contribuie zi de zi ca municipiul Cluj-Napoca să rămână în acest punct la nivel național și european”, a mai spuns Ministrul.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza